Battle look: Barbie inspired


Een aantal dagen geleden zat er in mijn inbox een hartstikke leuk mailtje van Kim, eigenaar van de blog BeautyStuffx. Zij vroeg of ik misschien geïnteresseerd was om met haar te battlen. Natuurlijk was ik dit en we besloten om te battlen om de mooiste Barbie look.

Een barbiepop kent het bestaan van oneffenheden niet, maar wij gewone mensjes wel daarom heb ik beroep gedaan op een mengeling van de Gosh BB cream 02 beige en de NYC natural matte 001 foundation om toch een zo vlekkeloos resultaat te krijgen. Met een fijn neusje en slanke kaaklijn zoals Barbie ben ik niet geboren dus wat shapen met een donkerdere poeder van het Casuelle pallet was wel een must, verder kwam er ook een heleboel MAXblush 035 pink aan te pas en wat poeder van het MAXeyes palet Lily als highlighter. Om alles goed te setten, nog wat HEMA True mineral poeder 02.

Als je het woord Barbie hoort, denk je toch spontaan aan de kleur roze. Eerst smeerde ik de Essence I love stage eyeshadow base op de oogjes en daarna gebruikte ik de oogschaduws van het Casuelle palet, die ik met een vochtig borsteltje aanbracht. Dicht bij de wimperlijn wit, dan geblend burgundy, roze en als laatste weer wit voor onder de wenkbrauw. Hetzelfde burgundy bracht ik ook lichtjes onder het oog aan. Voor het lijntje boven het oog werd de Gel eyeliner Black Jack with Jack Black van Catrice weer geopend en met het product dat nog op het kwastje zat, maakte ik een vaag lijntje onder het oog. Om een illusie van grotere ogen te creëren ging ik met het Miss Helen Kohl pencil 37 over mijn waterlijn en de laatste stap was hopen en hopen Park Avenue waterproof mascara op de wimpers.

Een Barbie look is niet af zonder roze lipjes. De lippen eerst duidelijk vormen met het Yves Rocher Couleurs nature lip pencil 01 Rose inkleuren met de HEMA Moisturizing lipstick 02, in het midden van de lippen een beetje HEMA Volumizing lipstick 03 om te eindigen met een lief H&M glosje on Hot pink.

Benieuwd naar de look van Kim? Neem dan zeker eens een kijkje op BeautyStuffx en vergeet niet om te stemmen.

Speelde jij vroeger met Barbies?

14 reacties op ‘Battle look: Barbie inspired

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s