Cute Cat app – Catchu

Als je echt geen zin hebt om dan ook maar iets te doen en je wil gewoon in je bed blijven liggen en niksen. Nee, dit is geen Bruno Mars songtekst – ook al lijkt het er heel erg op- maar een intro voor de smartphone applicatie waar ik een week lang enorm verslaafd aan was. De app Catchu combineert mijn voorliefde voor katten, schattige dingen en nietsen.

Catchu (2)Catchu (3)

Na het succes van de app Neko Atsume, waar ik noodgedwongen van moest afkicken aangezien school in de weg kwam (niet omgekeerd), was ik op zoek naar een andere app die minder denkvermogen en tijd opeiste.
De grootste troef van de app zijn zonder twijfel de graphics. De ronde vormen in de designs en grote snoeten van de katten maken alles honderdmaal schattiger.
De andere troef is het simplistische concept van katten verzamelen doordat ze je kamer bezoeken voor eten of speeltjes. Er zijn diverse speeltjes die verschillende bewegingen uitlokken, de ene nog grappiger als de andere.

Catchu (5)Catchu (4)

De twee enige minpunten die het spel heeft, is dat het enerzijds steeds vraagt om herstelling en de daar bijhorende kosten van de speeltjes. Dit is wel zo realistisch maar het bemoeilijkt ook het sparen om nieuwe speeltjes te kopen. Anderzijds crasht de app snel. Dat is eigenlijk ook de reden dat ik na een week niet meer kon spelen en al mijn vooruitgang dan ook jammer genoeg kwijt is.

Catchu (1)Cat app catchu.jpg

Het idee van de applicatie is zo enorm leuk maar het moet toch nog hier en daar getweakt worden zodat het niet meer crasht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s