What to buy@Primark

What to buy@Primark
Een artikel geheel geweid aan de winkel Primark! Aangezien Primark binnenkort een filiaal opent in de Belgische hoofdstad Brussel en Gent op 10 december bron en ik daar enorm enthousiast over ben, wou ik graag delen waar je zeker naar moet zoeken in de Primark!

België heeft reeds een filiaal in Luik en dat komt meerdere keren terug in mijn shoplogs, maar deze ligt niet op een al te makkelijke locatie. Voor degene zonder auto (studenten als ik) moet je al eerst de trein nemen om daarna over te stappen op een Tec bus. De moeilijkheid ligt hem in het vinden welke bus je moet hebben en waar af  te stappen. Het filiaal in Brussel wordt dan ook een betere optie. De Primark bevindt zich in het eerdere Forever21 pand, dat enkele jaren geleden in brand kwam te staan en vervolgens aan ernstige waterschade leed, in de bekende winkelstraat de Nieuwstraat.
What to buy@Primark (4) What to buy@Primark (5)Waar je zeker even moet stilstaan in Primark winkels is de juwelensectie. Ik kan niet echt veel vertellen over hun kettingen of oorbellen, maar hun ringen zijn het waard om wat beter te bekijken. Of het nu sets zijn of solo-items, je kunt er mooie dainty,statement of chunky ringen terugvinden. Als je erna nog tijd over hebt, zoek ook even de earcuffs op.
What to buy@Primark (6) What to buy@Primark (7)

Voor kleding stuur ik je graag in de richting van de cardigans. Primark heeft niet een enorm aanbod aan katoenen cardigans, maar als je er een te pakken krijgt – kopen! Je kunt deze kledingstukken gewoon het hele jaar door dragen en daardoor krijg je echt waar voor je geld. Enige details waar je op kunt letten: sommige Primark-items geven snel vezels af dus was ze voor het dragen tezamen met gelijkaardige gekleurde kledingstukken. Het katoen zal door het wassen iets krimpen, dus daar kun je misschien rekening mee houden bij het kiezen van de maat.

What to buy@Primark (8) What to buy@Primark (9)

Als je in de winter graag je jurken en rokken wilt blijven dragen maar absoluut geen bevroren benen wilt hebben,  moet je even rondneuzen bij de panty’s en maillots. Vergeet vooral niet de fantasypanty’s met visgraat en dessins. Ze komen veelal in diverse kleuren en deniers. Persoonlijk koop ik ze een maat groter, maar dat moet je zeker voor jezelf eens uitmaken.
What to buy@Primark (10) What to buy@Primark (11)

Een item waar ik al jarenlang plezier aan beleef is mijn rode Primark winterjas met houtje-touwtje sluiting. Beste winterjas aankoop en dat tegen een spotprijs (toentertijd €25)! De jas houdt me lekker warm en is van prima kwaliteit. Het enige wat ik eraan heb moeten veranderen, zijn de mouwknopen (cufflinks?). Deze vielen er haast meteen af omdat ze er te los aan waren genaaid. Tijdens mijn laatste Primark bezoek merkte ik er de trendy winterjassen van dit seizoen op en lichte regenjassen.What to buy@Primark (3) What to buy@Primark (2)Het enige home-stuk die ik ooit uit de Primark meenam. De Home afdeling is best gegroeid de afgelopen jaren. Naast kaarsen, drinkbekers, fotokaders, handdoeken en kussens vind je er ook plaids. De plaids komen in verschillende stijlen, zodat het de zen in je kamer niet verstoort. Voor de warmte hoef je een plaid niet aan te kopen, maar ter versiering des te meer.

Het zou echt gaaf zijn als de Primark Brussel zo’n pre-happening voor bloggers zou organiseren als vaak gebeurt in Nederland, maar in ieder geval: zodra ik de gelegenheid krijg om de winkel te inspecteren, laat ik het zeker weten.

Bezoek jij vaak een Primark?

10 reacties op ‘What to buy@Primark

  1. Bertine

    de sieraden van de primark zijn inderdaad geweldig! ik kocht er ook ooit een rode jas voor 25 euro, terwijl ik laatst een zelfde soort voor 40 euro zag bij primark!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s