Outfit: Let sparks go off

let sparks go off (3)Hoe begin je ook alweer zo’n outfit post. Meestal ratel ik een tweetal regels over het weer en ga daarna wat meer in detail over de outfit. De laatste echte outfit post dateert van ongeveer een maand geleden. Tussen nu en dan voelde ik me niet zo geweldig in mijn lichaam (vandaar de stilte). Het bankzitten was weer begonnen en die ‘amazing’ abbs die ik over de zomer had opgebouwd werden flub. Nouja je hoort de complexen wel. Maar de afgelopen week heb ik mijn loopschoenen nog eens de buitenlucht laten zien en de yogamat uitgerold en zo verbetert het zelfbeeld.
let sparks go off (4)
Loszittende truien zijn uitermate geschikt voor die dagen waarop je je geen zorgen wilt maken over hoe je eruitziet. De feestelijke pailletten op deze trui leiden ook goed de aandacht af. Daarnaast heeft het een erg leuke vorm met de split achteraan en bij de mouwen.
let sparks go off (5)

let sparks go off (1)

Op mijn nagels heb ik het shatter effect van OPI’s Gold Shatter eens getest over HEMA 04, die al zilveren glitter bevat. Schitter over schitter, I dig it!

let sparks go off (6)Boots Pronti|Legging Albert Heijn|Singlet H&M|Jumper Bristol|Ring DIY

Momenteel zit ik halverwege mijn herfstvakantie. Dat is het leuke aan hoge schoolonderwijs: wij krijgen herfstvakantie om te leren terwijl meeste universitaire richtingen daar niet aan meedoen (aan de andere kant krijgen zij wel vaak een week meer blok). Nu moet enkel dat leergedeelte er nog inkomen. Om de een of andere reden lukt het me dit semester niet net zo goed als het jaar ervoor. Misschien omdat het een tussenjaar is of omdat ik lichtjes computerverslaafd ben? In ieder geval is het erg vervelend en ietwat frustrerend omdat de stress zich blijft opstapelen en je het gevoel hebt dat je eigenlijk veel meer had kunnen doen op de dag maar dat toch niet hebt gedaan.

Hoe gaat het met jou?

13 reacties op ‘Outfit: Let sparks go off

 1. Lisa

  Erg leuke outfit! Ik ben fan van de trui, coole achterkant heeft ‘ie. Doe jij trouwens echt aan yoga, of doe je buikspieroefeningen e.d. op de yogamat? Ik ben benieuwd! 🙂

  • Jasmine

   Eerder buikspieroef (Blogilates) want dan heb ik eerder het gevoel dat ik ook echt iets doe met mijn spieren. Van yoga heb ik eens een proefles gevolgd, maar dat was de heel zen variant zoals een met de omgeving en de chi kracht uit je wereld halen en verspreiden sessie. Het was te surreal voor mijn doen.

 2. jasmijncherubijn

  Die trui vind ik ook heel leuk! ’t Is inderdaad een heel leuk detail aan de achterkant. En je hoeft geen schuldgevoelens te krijgen, omdat je geniet van je vakantie. Ontspanning is ook belangrijk! En vanaf volgende week kan je er weer volledig invliegen 🙂

 3. oliviapenguin

  “je het gevoel hebt dat je eigenlijk veel meer had kunnen doen op de dag maar dat toch niet hebt gedaan” <- story of my life
  Echt een leuke herftoutfit, de trui ziet er zo zacht uit! en je hebt zulke mooie benen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s