2B Leather effect nailpolish

Sinds de lancering van  de leren nagellak gemaakt door Nails Inc. in collaboratie met fashionicon Alexa, ben ik op zoek naar een dupe. Volgens mij heb ik hem nu gevonden!
2B Leather Effect Nail polish Black
Alexa leather heeft als verkoopprijs 19 euro, dat is niet een standaardbedrag dat ik uitgeef aan nagellak. P2 had laatst een LE met drie leather polishes, maar die kwamen in (naar mijn gevoel) vreselijke kleuren en uiteindelijk kwam ik terecht bij 2B. Ze hebben sinds kort zes leather effect nailpolishes in hun assortiment zitten, waaronder black en bordeaux. Om het grof te zeggen: 2B spreekt over een leereffect door gruis te vermengen met een mat zwarte basecoat. 2B Leather Effect Nail polish Black1De korrelige textuur zorgt voor een ruw resultaat. Na een snelle vergelijking met  de ”real” leren swatches lijkt het er enorm veel op. Mijn kennis van leer is niet gigantisch groot. Ik ken vooral het gladde nepleer van tassen. Daarnaast moest ik bij dit effect ook denken aan rubberen ondergronden, zoals degene die je kunt vinden in de speelruimtes van McDonalds!

DEMO video

2B Leather Effect Nail polish Black2De leather effect nagellak is apart en het voelt stoerder dan een normaal zwart. Over de kwaliteit van de nagellak ben ik niet geheel te spreken. Een andere 2B chrono lak vond ik enorm kleverig, dat was bij deze niet het geval maar het chipte wel al na een dag. Je zou kunnen proberen om er een matte topcoat over aan te brengen, toch dat zou het effect misschien wegnemen. Buiten dat feit bracht hij vanwege de brede korte kwast wel makkelijk aan en het droogt snel tussen de drie lagen door. De korrels worden ook mooi verspreid, zodat je geen afzonderlijke hopen krijgt.

De 2B Leather effect nailpolish is te koop bij DI voor €3,95

Draag jij vaak special effect nagellakken?

8 reacties op ‘2B Leather effect nailpolish

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s