Outfit: Eco warrior

Eco warrior1
Al vier jaar lang doorstaat mijn recycle tee de tand des tijds. Na de aflevering The Dumpling Paradox van The Big Bang Theory te hebben gezien, maakte ik mijn eigen recycle T-shirt en nog steeds vindt ik hem stoer.

Het zegt luid en duidelijk dat recyclen belangrijk is en dat ik het belangrijk vindt. Je afval sorten, geen straatvuil of afvallozing en natuurlijk nog bruikbare objecten een tweede leven geven.
Eco warrior2

T-shirt DIY|Short Zeeman|Boots Calcats Moda

Een zeer simpele DIY waarvoor je enkel twee textielstiften, een wit t-shirt en een stuk karton nodig hebt. Ik kocht een goedkope 100% katoenen t-shirt, aangezien dat voor een betere hechting zorgt dan een polyblend, in de Carrefour voor waarschijnlijk onder 5 euro. Daarna is het je handigheid in observatie waar het op rust. Leg het karton in het t-shirt zodat de stiften niet doordrukken! Eerst komt de zwarte textielstift in beeld voor een uitlijning en erna kleuterklas inkleuren met de groene textielstift. Voor de minder ervaren kunstenaars onder ons kun je een print-out van het recycle symbool gebruiken en die op het karton plaatsen.

Eco warrior3

7 reacties op ‘Outfit: Eco warrior

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s